Ájurvédikus Életmód és Gasztronómia 4 napos Tanfolyam

Négy nap a test táplálásán keresztüli megvilágosodásért.

"Annamaya kósha". Az Étel Burok. A legdurvább minőség, mely legkönnyebben alakítható. A testet az ájurvéda "étel buroknak hívja".

Amit eszel, azzá válsz. Nem ártás, az ahimszá elve. Amint az étel megszerzése erőszak nélküli, az élet is azzá válik.

A jógik, vagyis a jógát gyakorlók törekednek, igyekeznek eszerint élni, táplálkozni.

Patandzsali Mester jógaszútráiban, a nyolc tagú, nyolc "testrészű" jóga leírásában, a kerülendő dolgok résznél megemlíti a húsfogyasztás kerülését. Modern, túltáplált világunkban, könnyedén megtehetjük, hogy ájurvédikusan, és/vagy jógikusan táplálkozunk.

Ebbe a tudományba nyújt bepillantást ez a 4 napos tanfolyam...